Portfolio

Bosch en Paerd 450x300

DIJK webdesign maakte de site voor B&B Bosch en Paerd. Zij wilden niet afhankelijk zijn van een webbureau en voerden liever zelf de regie. Nu kunnen ze de site up-to-date houden en wijzigingen doorvoeren wanneer zijn dat willen.

De site is precies goed: overzichtelijk en heel goed zelf te onderhouden.

bekijk project

De Dames Dijk 450x300

De Dames Dijk weten alles over eten. Via hun blog delen zij hun kennis met de rest van de wereld. Wij ontwierpen hun site.

We wilden een simpele maar professioneel ogende website. Dat is prima gelukt. We krijgen veel leuke reacties. Handig ook, dat we hem zelf gemakkelijk kunnen beheren.

bekijk project

FiMM 450x300

DIJK webdesign ontwierp de website voor FiMM. Een kleine organisatie die graag zelf de touwtjes in handen houdt. Als mensen zich aanmelden voor één van hun cursussen, dan willen ze dat direct aanpassen op hun site. Nu kunnen ze dat. En dat mensen zich kunnen aanmelden voor onze nieuwsbrief is zeker een plus.

Heerlijk dat we niet slechts één keer per maand wijzigingen kunnen doorvoeren. Eén klik op de knop en we veranderen zelf de inhoud.

bekijk project

Villa Vogelzang

Het lijkt ons zo leuk als je vogelgezang hoort op de website. Kan dat?

Ja natuurlijk kan dat. Klik maar op de button en je hoort (en ziet) het resultaat.
bekijk project

dB audiovisueel Groningen

Het bedrijf ‘dB audiovisueel’ is expert op het gebied van audiovisuele systemen voor het vergemakkelijken van communicatie- en bedrijfsprocessen. Hun website was verouderd en ze wilden een vernieuwde website. Klik op de afbeelding voor het resultaat.

Onze website was verouderd. Nu hebben we een vernieuwde frisse site die bovendien geschikt is om met mobiele apparaten te bekijken.

bekijk project

Moeke kindbehartiger

Moeke kindbehartiger is een professional die opkomt voor kinderen in een scheidingssituatie. Zij luisteren naar hen en vertalen hun wensen richting ouders en andere partijen die daarbij betrokken zijn.
De website is nog in ontwikkeling.

Als kleine beginnende onderneming is het prettig dat de beginkosten niet de pan uit rijzen. Mooie bijkomstigheid: ze denken goed met je mee en komen met tips & tricks voor het schrijven van de teksten.

bekijk project